Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Vad hÀnder nu med framtiden" by Christian von Essen # eBook PDF Kindle ePub Free

Vad hÀnder nu med framtiden

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vad hĂ€nder nu med framtiden
  • Author : Christian von Essen
  • Release Date : January 04, 2020
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Computers & Internet,
  • Pages : * pages
  • Size : 4769 KB

Description

"Vad hÀnder nu med framtiden?" försöker reda ut vad som vÀntar oss i slutet av tunneln. Vilket Sverige vill och bör vi bygga nÀr vi nu stÄr inför en omstart? För en sak Àr vÄra experter eniga om, det Àr i kriser vi har möjlighet att göra om och göra rÀtt.
I den hÀr framtidsoptimistiska boken fÄr vi bland annat ta del av visioner frÄn Mouna Esmaeilzadeh, Johan Kuylenstierna, Micael Dahlen, Carin Ism, Anna FellÀnder, Johan Norberg och Alexander Bard. Bokens förord Àr skrivet av poeten och förelÀsaren Bob Hansson.
Nu Àr det mindre och snart blir det mer. Vilket slags mer vÀljer vi?
OM FÖRFATTAREN
Christian von Essen (f 1979) Àr frilansande journalist, redaktör och copywriter, bosatt i Stockholm. Sedan 2018 driver han Heja Framtiden en podcast och plattform för framtidsfrÄgor. I podden intervjuar han experter, forskare, futurister, författare och visionÀrer om hur framtiden kan se ut och hur vi ska göra den sÄ bra som möjligt tillsammans. Nu ÄtervÀnder han till 20 av sina mest intressanta intervjuobjekt för en uppföljande diskussion. Vad hÀnder nu med framtiden? Vad vÀntar oss i slutet av tunneln? Och vilket Sverige vill vi bygga om vi fÄr möjlighet till en omstart?


PDF Ebook Download "Vad hÀnder nu med framtiden" Online ePub Kindle